Verhoeven Interieur


Kapelleweg 64 9340 Oordegem
0498 33 31 27 Klik om te bellen

Over Verhoeven Interieur

Meubelstoffering, ons vakmanschap

Wij staan in voor het herbekleden, herstofferen, garnieren... van meubelstukken, maar ontwerpen daarnaast ook jouw (zit)meubel op maat!

Alles is pure handenarbeid. Je meubel wordt met de grootste zorg behandeld.

  • Wij zijn een gecertificeerd ambacht.
  • Gratis opmaak van prijsofferte.
  • Keuze uit een uitgebreide collectie van stoffen en leders van hoogstaande kwaliteit.
  • Gespecialiseerd in vintagemeubelen.
  • Een eerlijke prijs.

Onze werkwijze

We starten met een grondige inspectie van je zetel, fauteuil, stoel... De oude lagen worden met zorg verwijderd tot op het kader. Als je dat wil, kunnen we het houtwerk ook volledig opknappen. Het hout wordt volledig ontdaan van zijn oude verf- en vernislagen, waarna we deze opnieuw beitsen, herlakken of oliën.

Vervolgens bouwen we je meubel opnieuw helemaal op. Als het nodig is, zorgen we voor een nieuw binnenwerk en een nieuwe vulling.

Voor de stof kan je een keuze maken uit ons ruim aanbod van meubelstoffen, leders, simili-leders (kunststofbekledingen) en meer. Wij verdelen onder andere de kwaliteitsstoffen van volgende merken: Kvadrat, Annabel Textiles, De Ploeg, Brüder, Designs Of The Time, Casamance, Aristide, Diabolo, Maharam, Clarke&Clarke en Ohmann Leder.

Kostenplaatje?

Veel van de prijs is afhankelijk van de staat waarin het meubel verkeert. Moeten wij enkel de stof vervangen of moet het volledige binnenwerk en houtwerk vernieuwd worden? Het heeft een impact op de prijs. Twijfel je? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende prijsofferte.

Kussens op maat

Naast herstofferingen, maken wij ook kussens op maat. Heb je nood aan nieuwe kussens voor in jouw zetel? Specifieke kussens op maat of in een speciale vorm? Contacteer ons gerust! Hiervoor hebben wij ook een uitgebreide stalenkaart van moussen, waaronder koudschuim, waaruit je kan kiezen. Wij verzorgen je kussens met een nieuwe hoes die al dan niet afneembaar kan zijn.

Kunnen wij ook uw buitensalon opknappen? Uiteraard! Wij bieden de geschikte kussens aan met een specifieke mousse en stof die bestemd is voor buitengebruik!

Raamdecoratie

Ben je op zoek naar stijlvolle gordijnen of lamellen die jouw interieur af maken? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Wij hebben een breed gamma aan stofkwaliteiten en afwerkingen. Samen met jou werken we de geschikte raamdecoratie uit!

Foto's

Zetel op maat voor muziekstudio
Globe chair Artifort
Tweezit B&B Italia
Relax Beaufort

Diensten

Bekleden
Kussens Op Maat
Raamdecoratie
Reparaties
Restaureren
Stofferen
Verkoop van leer
Verkoop van stoffen

Onze locatie

Logo Verhoeven Interieur

Verhoeven Interieur

Verhoeven Interieur


Kapelleweg 64 9340 Oordegem
0498 33 31 27 Klik om te bellen