Verhoeven Interieur


Kapelleweg, 64 64 9340 Oordegem
+31498333127 Klik om te bellen

Over Verhoeven Interieur

Waarom is Verhoeven Interieur de beste keuze voor jou?

Wij staan in voor het herbekleden, herstofferen, garnieren... van uw meubelstukken, maar ontwerpen daarnaast ook jouw (zit)meubel op maat! Wij werken zowel met vaste samenwerkingen met bedrijven in de buurt als voor particulieren. - Alles is pure handenarbeid. - Uw meubel wordt met de grootste zorg behandeld. - Wij zijn een gecertificeerd ambacht. - Gratis opmaak van prijsofferte. - Gratis ophalen en leveren. - Keuze uit een uitgebreide collectie van stoffen en leders van hoogstaande kwaliteit. - Gespecialiseerd in vintagemeubelen. - Een eerlijke prijs!

Meer over Verhoeven Interieur:

Verhoeven Interieur is opgericht door Jeroen Verhoeven. Hij is van opleiding interieurarchitect, maar zijn voorliefde voor meubelen en upcycling zorgde er voor dat hij zich nog specialiseerde in meubelherstofferingen. Buiten meubelstofferingen bieden wij dus ook nog het totaalpakket aan waarbij we jouw volledige interieur onder handen kunnen nemen en hier de werken bij opvolgen. Wij werken ook samen met tal van prachtige meubelmerken waardoor u bij ons ook uw nieuwe meubelen, tapijten, verlichting en dergelijke meer kan aankopen. Daarnaast kunnen wij uw interieur ook afwerken met gordijnen op maat uit eigen huis!

Wat kan Verhoeven Interieur je bieden?

Onze werkwijze: We starten met een grondige inspectie van uw zetel, fauteuil, stoel... De oude lagen worden met zorg verwijderd tot op het kader. Indien gewenst kan het houtwerk ook volledig opgeknapt worden. Het hout wordt volledig ontdaan van zijn oude verf- en vernislagen, waarna we deze opnieuw beitsen, herlakken of oliën. Vervolgens bouwen we uw meubel terug helemaal op. We zorgen voor een nieuw binnenwerk en een nieuwe vulling. Indien het binnenwerk nog in goede staat is, dan kunnen wij ook enkel de stoffering voor u vernieuwen. Voor de stof kan u een keuze maken uit ons ruim aanbod van meubelstoffen, leders, simili leders (kunststofbekledingen) en meer. Wij verdelen onder andere de kwaliteitsstoffen van Kvadrat , 366 Concept, Mobus, Vescom, De Ploeg, Designs Of The Time en Ohmann Leder. Naast herstofferingen en garnieren, maken wij ook kussens op maat. Heb je nood aan nieuwe kussens voor in jouw zetel? Specifieke kussens op maat of in een speciale vorm? Contacteer ons gerust! Hiervoor hebben wij ook een uitgebreide stalenkaart van moussen, waaronder koudschuim, waaruit u kan kiezen. Wij verzorgen uw kussens met een nieuwe hoes die al dan niet afneembaar kan zijn. Kunnen wij ook uw buitensalon opknappen? Uiteraard! Wij bieden de geschikte kussens aan met een specifieke mousse en stof die bestemd is voor buitengebruik!

Wie gingen je voor?

Wij werken voornamelijk voor particulieren, maar ook op de projectmarkt hebben we al een aantal mooie opdrachten uitgewerkt. Wij streven ernaar om alles op een zo kort mogelijke tijdspanne klaar te krijgen zodat de klant zijn/haar favoriete meubelstuk niet te lang hoeft te missen! Wij komen graag aan huis advies geven, zo hoeft de klant ook niet te zeulen met het meubel.

Verhoeven Interieur in het kort

Diensten

Bekleden
KUSSENS OP MAAT
Reparaties
Restaureren
Stofferen
Verkoop van leer
Verkoop van stoffen

Onze locatie

Logo Verhoeven Interieur

Verhoeven Interieur

Verhoeven Interieur


Kapelleweg, 64 64 9340 Oordegem
+31498333127 Klik om te bellen