Stoffeerhuis


Gasthuisstraat 18A 2440 Geel
0498128494 Klik om te bellen

Over Stoffeerhuis

Waarom restaureren ?

Heeft jouw set eetkamerstoelen zijn beste tijd gehad? Hangt je lievelingssofa echt te ver door? Of ben je uitgekeken op de verbleekte stof van dat designmeubel? Denk dan niet te snel aan wegdoen en andere spullen kopen.

Aan elk meubel hangt een verhaal of leuke herinnering. Misschien heb je wel een emotionele band met een erfstuk? Dat is een goed begin, maar er zijn ook meer rationele redenen om aan recycling of upcycling te doen.

Oudere meubels zijn vaak beter gemaakt dan nieuwe. Het ontwerp, de kwalitatieve structuur, oog voor detail, het zijn allemaal elementen die we behouden of verbeteren wanneer we meubels her-stofferen of restaureren.

Omdat we enkel op maat werken en een ongelimiteerde keuze in stoffen aanbieden, past je vernieuwde meubel straks ook naadloos bij je interieur.

Door het gebruik van kwalitatieve materialen en duurzame technieken gaan gerestaureerde meubelen ook veel langer mee dan nieuwe stuks uit de alomtegenwoordige massaproductie.

En zo dragen we samen een steentje bij aan een duurzamer verhaal en een kleinere afvalberg.

Is een meubel restaureren goedkoper dan pakweg een nieuwe Ikea-zetel kopen?

Neen. Meubelrestauratie is maatwerk. Daar kruipen aardig wat uren vakmanschap én kwalitatieve materialen in – sorry, in goedkope polyether (“mousse” in de volksmond) doen we niet. Wij gaan voor duurzame oplossingen en klanten die tevreden zijn én blijven.

We houden uiteraard wél rekening met je budget. Door slim te restaureren en de stoffenkeuze af te stemmen op je mogelijkheden. Maar vooral ook door geen overbodige kosten aan te rekenen. Het Stoffeerhuis huurt geen duur winkelpand, betaalt geen overbodige reclame en werkt als éénmanszaak – of moeten we zeggen éénvrouwszaak?

Het Stoffeerhuis ìs Pascale Verluyten, een ambachtsvrouw die met veel liefde voor het vak restauraties tot een goed einde brengt, van a tot z. Van bij het eerste contact tot aan de oplevering spreek je rechtstreeks en alleen met Pascale.

Foto's

Diensten

Afwerking van leer
Bekleden
Kussens Op Maat
Onderhoud
Reparaties
Restaureren
Stofferen
Verkoop van leer
Verkoop van stoffen

Onze locatie

Logo Stoffeerhuis

Stoffeerhuis

Stoffeerhuis


Gasthuisstraat 18A 2440 Geel
0498128494 Klik om te bellen