Cover Up


Congolaan 32 8470 Gistel
0486 39 29 90 Klik om te bellen

Over Cover Up

Waarom is Cover Up de beste keuze voor jou?

CoverUp herstoffeert alles waar je op kan zitten en met stof of leder is bekleed. Of het nu een zetel, stoel, autostoel, motozadel, ligbed bij het zwembad of losse kussens zijn. CoverUp is opgericht door Els Belligh. Na een opleiding textielontwerp heeft ze drie jaar kinderkledij ontworpen om daarna haar passie voor interieur te ontdekken. Ze heeft meer dan 10 jaar textiel ontworpen voor aristide, een interieurstoffen bedrijf en is daarna haar eigen weg ingeslaan door CoverUp op te richten. Haar passie en gevoel voor interieur en kleur zal altijd voelbaar zijn in het bekleden van jouw meubel.

Meer over Cover Up:

CoverUp gelooft in recycleren, de lokale handelaar steunen, korte keten en zorg dragen voor het milieu. Door meubels te herstofferen verhoog je de waarde van wat je al hebt, weet je dat de materialen die in het meubel worden gebruikt goedgekeurd zijn door de europese unie ( wat je niet altijd zeker weet bij nieuwe meubels uit lage loonlanden), en draag je mee zorg voor het milieu door niets weg te gooien en ook geen nieuw meubel aan te kopen.

Wat kan Cover Up je bieden?

Els van CoverUp zal je graag begeleiden in je keuze naar stof en afwerking. Haar jarenlange ervaring en kennis van stoffen is een groot pluspunt.

Wie gingen je voor?

CoverUp wil graag JOUW meubel herbekleden, het meubel dat al met één poot in de container staat, maar toch te waardevol is om weg te gooien. Stuur een foto en CoverUp laat weten wat de mogelijkheden zijn en in welke prijsklasse dat zou zitten. Samen komen we tot een UNIEK meubel speciaal op jouw wensen!

Diensten

Bekleden
Kussens Op Maat
Stofferen

Onze locatie

Cover Up


Congolaan 32 8470 Gistel
0486 39 29 90 Klik om te bellen