Casa luca


Vaart Links 27 9850 Nevele
0493186448 Klik om te bellen

Over Casa luca

Waarom is Casa luca de beste keuze voor u?

Door een brede waaier van vorm en kleur begeleiden wij de klant naar een uniek eindresultaat. Een gemotiveerd team, kwalitatieve materialen en een jarenlange ervaring in deze sector zorgen voor een tot in de puntjes afgewerkt product. De interactie met de klant, luisteren en correct kunnen inschatten wat u voor oog had en dit dan 'to the point' uitvoeren zijn één van onze grootste troeven waarmee wij u graag van dienst zijn. Tot binnenkort, het Casa Luca team.

Meer over Casa luca:

Wij zijn drie mensen uit één familie, die in team elk onze specifieke plaats, waar onze kwaliteiten het meest tot hun recht komen, in dit bedrijf innemen. Onze gedrevenheid is vooral duurzame kwaliteit leveren in deze wegwerpmaatschappij. Unieke stukjes maken, die door hun degelijkheid lange tijd een mooi plaatsje in uw huis blijven innemen, waarbij onze eigen tevredenheid over ons werk en die van de klant over het resultaat bij ons op de eerste plaats komen.

Wat kan Casa luca u bieden?

U kan bij ons terecht voor: Het herstofferen van uw bankstel, maar ook voor één zeteltje of één stoeltje bent u welkom. Het herstofferen van stoelen. Het heropvullen van kussens. Maken van kussens voor caravan, boot, camper, lounge enz..

Diensten

Afwerking van leer
Bekleden
Maatwerk kussens.
Reparaties
Stofferen
Verkoop van leer
Verkoop van stoffen

Onze locatie

Casa luca


Vaart Links 27 9850 Nevele
0493186448 Klik om te bellen