BVBA DE STOFFEERDER


Kalkenstraat 248 9255 Buggenhout
052/35.76.93 Klik om te bellen

Over BVBA DE STOFFEERDER

Welkom bij De Stoffeerder BVBA

Wij zijn de derde generatie meubelstoffeerders. Mijn grootvader Felix Van der Straeten is het bedrijf begonnen in 1965 met het maken van nieuwe zetels. Op die manier zijn we verder gegroeid naar een bedrijf dat werkzaam is in heel België met een team van 12 mensen.

Ieder heeft hier zijn specialiteit, snijden, stikken, karkassen maken, muurbekledingen, maatmeubels... we doen het allemaal met de vakmensen uit ons eigen atelier. 

Heeft U een ruimte die moet worden voorzien van zitmeubels op maat, dan zorgen wij voor het ontwerp, tekenen de plannen uit en voeren alles zelf uit in ons atelier. Nadien komen we dit zelf op de werf plaatsen. Als zaakvoerder heb ik zelf een opleiding interieurvormgeving genoten aan het Sint-Lukas instituut te Brussel. Nadien nog een extra opleiding tot stoffeerder aan de TSM scholen van Mechelen.

Vernieuwde toonzaal met Raamdecoratie.

Sinds kort hebben we een vernieuwde toonzaal waar we ook alle verschillende soorten raamdecoratie kunnen tonen. We zorgen zelf voor de opmeting en de plaatsing. U hebt bij ons de keuze uit een zeer uitgebreid gamma aan stoffen van vele merken.

 

We hopen U binnenkort welkom te heten en U verder te helpen met Uw interieur.

Walter en Sven Van der Straeten

 

Kijk zeker eens op onze facebookpagina www.facebook.com/destoffeerder

 

Foto's

Artifort

Diensten

Afwerking van leer
Bekleden
Raamdecoratie
Reparaties
Restaureren
Stofferen
Verkoop van leer
Verkoop van stoffen

Onze locatie

BVBA DE STOFFEERDER


Kalkenstraat 248 9255 Buggenhout
052/35.76.93 Klik om te bellen