Bea Joppen


Adolf Greinerstraat 12 2660 Antwerpen
0486/20.73.36 Klik om te bellen

Over Bea Joppen

Meubels met een geschiedenis laten je interieur zoveel meer vertellen dan eender welk nieuw stuk. Of ze nu een herinnering zijn aan je overleden grootvader of gewoon je hart gestolen hebben in een retro winkel. Ze zijn bemind geweest. En ook al heeft de tijd er stevig vat op gehad, wij zijn er om uw lievelingsmeubel in de watten te leggen.

Misschien heb je op zolder nog een tijdloze zetel van Knoll, Kartell, Fritz Hansen,  Ligne Roset, Eames of Vitra staan die, mits de nodige aandacht, het topstuk uit je interieur wordt.

In tijden van groeiende milieubewustzijn, zorg je er op deze manier mee voor dat kwaliteitsmeubelen niet op de afvalberg terecht komen.

Zie je het echter grootser en wil je totaalprojecten, je restaurant in een nieuw kleedje steken, een nieuwe woning aankleden, ook dan ben je steeds welkom om te bekijken wat we samen kunnen realiseren.

Bea Joppen luistert graag naar je plannen en geeft advies om je meubel aan een tweede leven te laten beginnen. Gewaagd of eerder rustiek; een standaardopmaak bestaat niet. Zetelstofferen is nog steeds ambacht. Wat wil zeggen dat dit handwerk op maat resulteert in een origineel stuk. De mogelijkheden zijn met andere woorden slechts beperkt tot uw en onze verbeelding.

Diensten

Afwerking van leer
Bekleden
Onderhoud
Reparaties
Restaureren
Stofferen
Verkoop van leer
Verkoop van stoffen

Onze locatie

Bea Joppen


Adolf Greinerstraat 12 2660 Antwerpen
0486/20.73.36 Klik om te bellen