Atelier Passe Partout bvba


Sint-Katelijnestraat 41 2800 Mechelen
0478564954 Klik om te bellen

Over Atelier Passe Partout bvba

Wie zijn het gezicht van Atelier Passe Partout?


Atelier Passe Partout bestaat al meer dan 30 jaar. Het atelier is opgericht door meubelrestaurateur Filip Redant. Filip werkt uitsluitend met massief hout uit goed beheerde bossen. Hij lost problemen met houten meubels vakkundig op, of dit nou om gespleten of gebroken balkjes, verbindingen uit de haak of aantasting door houtworm gaat.

Daarnaast is meubelstoffeerster Karen Verriest werkzaam bij Atelier Passe Partout. Haar komst maakte het mogelijk dat niet alleen het authentieke houtwerk hersteld werd, maar een meubel ook opnieuw gestoffeerd kon worden. Karen heeft opleidingen in beeldhouwen, schilderen en keramiek gevolgd. Deze opleidingen komen haar in haar dagelijkse werkzaamheden goed van pas.

Waar kan Atelier Passe Partout u mee helpen?


Heeft u een meubelstuk staan dat vervallen of verloederd is? Of heeft u een verborgen schat ontdekt bij de kringloop en bent u benieuwd hoe wij deze nieuw leven in kunnen blazen? Neem dan contact met ons op, u bent bij ons aan het juiste adres! Wij zullen allereerst uw meubelstuk bekijken, de oude stoffering verwijderen, het houtwerk bekijken en u vervolgens adviseren in een geschikte nieuwe stoffering. Hierdoor is het mogelijk om uw meubelstuk juist het oorspronkelijke authentieke karakter terug te geven. Ook kunnen wij er juist voor zorgen dat uw meubel goed in uw (nieuwe) interieur zal passen.

Waarom zou u voor Atelier Passe Partout kiezen?


Doordat er bij ons atelier zowel een van oorsprong meubelrestaurateur als een meubelstoffeerster werken, kunnen wij uw project van A tot Z uit hangen nemen. Wij combineren onze beide expertises om uw project zo tot een goed einde te brengen. Bent u benieuwd hoe wij u en uw meubelstuk kunnen helpen? Neem contact met ons op via ons telefoonnummer of neem gerust een kijkje op onze website. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Foto's

Atelier Passe Partout bvba in het kort

Diensten

Afwerking van leer
Bekleden
Onderhoud
Reparaties
Restaureren
Stofferen
Verkoop van leer
Verkoop van stoffen

Onze locatie

Atelier Passe Partout bvba


Sint-Katelijnestraat 41 2800 Mechelen
0478564954 Klik om te bellen